Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier

Skrapbingo

Visste du att man kan skrapa bingo? Det finns faktiskt en väldigt känd skraplott från Svenska spel som heter Skrapbingo. På den hittar du helt enkelt en ”utropsbricka” med 25 stycken rutor där du skrapar fram nummer. Sedan gäller det att hitta och skrapa samma nummer på de fyra ”bingobrickorna” som också finns på lotten. För att vinna gäller det att få fem nummer skrapade i rad på en bricka eller fyra hörn eller ett kryss. Mittenrutan på varje ”bingobricka” får du alltid ”gratis” det vill säga att den behöver du aldrig skrapa.

Denna variant av bingolott har funnits i flera år och den är väldigt populär, inte minst bland bingoälskare. Du kan köpa den hos alla butiker som är ombud för Svenska spel men även online på Svenska spels hemsida. Där skrapar man en virtuell lott och vinner man så kommer pengarna rakt in på det spelkonto man har där. Så hur mycket kan man vinna då? Jo högsta vinsten på Skrapbingo är hela en miljon svenska kronor. Du ser på lotten hur mycket du kan vinna på varje ”bricka”. Det är nämligen så att man vinner mer beroende på vilken man får en bingorad på och beroende på hur man får bingo, alltså med vilken kombination.

Skrapbingo är en skraplott som räcker lite längre, det vill säga om man jämför med andra skraplotter. Jämför man med ”vanlig” bingo så är det snarare en expressvariant där du får direkt belöning om du vinner. Dessutom behöver du inte sitta och vänta på en långsam dragning.

Det finns också ett bingospel som heter Superbingo – vill du veta mer så klicka här!