Vertical Menu

Search

Categories

  • Inga kategorier

Bingo online

Varför ska man spela bingo online? För det första är det faktiskt roligare att spela online än att spela i en bingohall. Det finns så mycket mer att roa sig med, det är betydligt mer socialt och dessutom finns det möjlighet att göra andra saker samtidigt som man spelar.

Den sociala biten består online av flera olika saker, dels så finns det bingosajter där man ”endast” spelar bingo och de tillhörande chattspelen. Dels finns det bingosajter där du kan göra så mycket mer. Du kan blogga, dela recept, ha en egen hemsida, dela foton och träffa massor med nya människor från hela världen i ett stort socialt nätverk. Det finns även de bingosajter som ordnar bingoträffar i verkliga livet. Då ses man någonstans i Sverige, umgås och spelar bingo. Ibland åker man till och med utomlands, någonstans där man kan sola, bada och träffas. Dessutom finns ju alltid bingochatten, det är en chatt där man kan prata med varandra under spelets gång och även spela chattspel.

Orsaken till att man kan göra andra saker samtidigt som man spelar bingo online är den funktion som kallas för Automarkering eller Autodaub. Använder man den så kommer spelet att markera dina nummer åt dig och hålla koll på dragningen. Det gör att du kan göra annat medan du väntar på att dragningen ska ta slut och dessutom kan du köpa flera brickor till samma spel utan att behöva oroa dig för att ha koll på alla samtidigt.

Vill du veta mer om att spela bingo på nätet rekommenderar vi ett besök hos Spelanatbingo.nu!